torsdag 16 september 2010

Förberedelser inför en tävlingshelg

Roligt att binda krok i st.20 på linor från 0,08-0,12mm

Kul att ha lite tafsar klara.

Har precis skaffat mig nya vindor som jag fyllt med flöte och lina.

Ett kanal flöte jag alltid litat på.

Behövs nog inga fler på ett tag.
Boloflöte från Colmic som har allt.
Waggler på vinda fungerar bra.

Dom nya hemgjorda krok askarna är fyllda.

Jag har till och med gjort om lodsänkena för att bli nöjd

Det mesta är klart bilen ska packas och till helgen är det landslagskval.
 Alla som tävlar vet att vara väl förbered inför vad komma skall är a-ö. I mitt fall är det oftast tafsar med rätt krok,rätt flöte för tillfället och bra beten som strular. Sedan kan man ju få lagom med hybris över många andra saker men bete-krok-lina-flöte är det som får mig att tappa fokus om det inte stämmer.

Jag har varit pappaledig under sensommaren så jag har verkligen utnyttjat varje kväll efter ork att fixa med prylarna. Nu fattas bara att gräva efter mask och packa bilen vilket brukar vara ett projekt i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar