måndag 6 juni 2016

Sökandet av det perfekta vattnet

Ännu en dag skulle tillägnas till fiske med krok och flöte. Jag hade bestämt att fiska karp och ett nytt vatten skulle besökas. Sedan barnsben har alltid tyckt om och hitta nya vatten och försöka lista ut hur man ska fånga en fisk kanske att minnas. Forden var packat och rullen var ladda med 0.30 denna resa. Hade lite för snabbt googlat upp Kärrsjön och det skulle bli 3st vilsekörningar. Jag är imponerad av karpfiskare som tar sig till sina swims, inte för att man måste kunna parkera bilen precis där man ska fiska. Men det vore ju kul om man kommer fram inom en timme när det enligt tekniken ska ta 24min till närmsta plats med bil. Efter två timmars enduro i bortglömda skogar började drömmar om att äga en jeep hägra sig som en synvilla. Området jag skulle besöka känner jag igen sedan tidigare fiskeresor men jag måste erkänna att när den tredje vägbommen stod framför mig i bilen då rann det över. Jag stannade bilen vid nästa närmasta sjö, bellade ut en burk majs och skickade ut ett flöte. Några sävsångare och tranor blev det närmaste jag kom i min specimen jakt...nya tag nya resor snart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar