söndag 4 juni 2017

KM-MAU 2017

Arenan för dagen skulle vara Borgmästarholmen (eller Kärleks Udden) för klubbmästerskapet som såvitt jag förstår är klubbens 3:e. Skärgårdsfiske kanske lite sent in på säsongen men det brukar ju finnas braxen...

Det var mulet och 13 grader luften när vi anlände och det såg lovande ut så feederspöt åkte upp och en plats förbered med Krillkung på 11.5m platsen. Grannarna kastade ut rikligt fyllda burar när starten gick, själv började jag lite försiktigt med tanken att bygga upp platsen.

Efter 1,5 timme byggde jag fortfarande på min plats och undrade om fisken kanske inte tycker om mask ? Varvade med casters och bara mäsk i feedern men inget verkade fungera.

Höjdpunkten blev istället frågorna kring huruvida strömmingen hade kommit in och en gräsand som envist försökte mumsa i sig en utspottad snus. Snuset resulterade i att anden ruskade förtvivlat på huvudet och sköljde näbben av det bräckta vattnet.

Sist men inte minst kom en liten ekorre skuttande bland grejorna och jag kunde stolt konstatera efter invägning att krill inte var grejen.

Arenan för dagen med Snus-Andy.

Knådande och blandande mot norr.

Mats med 4.2 kg mixat.

Smed knep 2:an.

Undertecknad med krill och ryggont.

Lunsar kungen Kungsman.

Tim fick med sig middag hem i form av sik.

Resultat:
Jimmy Kungsman 8.650 gr
Anders Smed 4.510 gr
Mats Larsson 4.275 gr
Tim Heighes 3.930 gr
Johan Tikkanen 2.780 gr
(OBS ! Alla åkte hem med lite pilsner och doftpåsar)

Ett stort tack till Jimmy Kungsman som både arrangerade och delade ut mentalt viktiga priser !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar