måndag 18 oktober 2010

Miljöskandal

Det kanske därför man är som är skämtade jag tyst för mig själv när jag såg Dagens Nyheter på morgonen. Ett av mina favorit vatten sen jag kunde cykla hade hamnat i fokus. Vi brukade utnyttja Oxundasjön,Marängån och Rosersbergsviken (Mälaren) året runt för mete,pimpel och spinnfiske.
Fortfarande minns jag kvällsmete tävlingarna som Sigtuna Fiskevårdsförening arrangerade i Marängån.
Här har man både badat och fiskat sen barnsben.

Marängån var ett favorit metevatten,man fångade ofta asp.

Högstadiepimpel i Rosersbergsviken.

Harri fångade sin första braxen i Rosersbergsviken.
Jag googlade på ämnet men kunde ironiskt nog inte hitta annat än att experter från Rosersbergs Räddningsverk ha gjort utlåtanden om Tjernobyl och Hallandsåsen,förhoppningsvis tilläger dom sina egna misstag i sina rapporter och att dom får stå till svars för sina misstag.

Idag fann vi artikeln på DN´s hemsida: http://www.dn.se/sthlm/sportfiskare-tors-inte-ata-fangsten-1.1190604

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar