söndag 3 februari 2013

Tafs box

Har letat efter en box som håller jämn standard med mina krav som jag ställer för att skydda tafsar/krokar.
Dom flesta boxar är dyra för att vara i plast och ser ut att brista när man ska packa ner den. Dom bästa boxarna på marknaden är dom hemgjorda, det finns till och med "hemmafixare" som gör en box och fyller
den med önskade krok med tafs (ebay). Nu skulle jag ha gjort en egen box men tiden tryter och man står
där med sin "plånboks" modell och känner att nu måste jag uppgradera.

Sensas, Milo, Preston, Jaxxon, Rive osv. alla märken har haft besök av mig dom senaste dagarna men jag
måste säga att Fix2 drar det längsta strået. Inte bara för sin påhittighet med flytt bara pins utan även för material val och design. Dom längsta tafsarna når längden 350mm och varje pin har en höjd av 10mm om jag fattat rätt. Boxen har två sidor att fylla med tafs och ska vara gjorda att få plats i dom flesta service lådorna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar