söndag 18 augusti 2013

Resultat River Serien Fyrisån deltävling.3


Tiden bara rusade iväg på morgonen och alla som dök upp såg taggade ut. Det skulle finnas mer fisk än det föregående året i storleksordningen "större" men fisket var lika knepigt. Efter en timmes fiske kunde man konstatera att om man inte hade någon indikation av varken mört eller braxen skulle man ha fiskat efter smått, och då mycket små fiskar. Inte så många gjorde detta utan hängde kvar i förhoppningen att någon luns skulle komma förbi peggen och ge bonuspoäng. Den som gjorde slag i saken att använda sig av lokal kännedom var våran junior Johan Kindlund som tappert hade fiskat mindre fisk när han fick tipset att pröva andra sidan med feeder. Han gjorde detta och knep därmed sektions segern på B-sektionen.

Johan laddar feeder spöt efter tips.
Rolf funderar efter att håvat en luns.
Phil hade fiskat efter småfisk och fick jobba hårt för sin placering.
Pierre satt på "winner peg" 2012 men det var svårt.
Det var hemma sonen Jimmy som bara satt och log genom tävlingen.
Predator fiskaren Phil lyckades lirka upp dessa individer som störde löjorna.
Sektions segrare på A och total segrare för dagen Jimmy Kungsman.
Johan Kindlund sektions segrare på B som i braxen.
Rolf Larsson med dagens största fisk runt 2 kg.
Sträckan som den ser ut sett från bron.
Ett stort tack till sponsorerna (föregående månad Tubertini) Swedbait och Champion Feed.
Hoppas den går att tyda, klart är att det gäller att fiska på topp dom två sista tävlingarna.Nästa månad är tävlingen sponsrad av Stonfo och vi träffas på samma parkeringsplats vid Fyrishov den 14 september.
Observera att anmälan ,lottning och tävlingstid är flyttad en timme framåt dvs. Lottning sker 10:00 och tävlingstiden är 11:30-15:30. Välkomna är ni kära fiskevänner !Inga kommentarer:

Skicka en kommentar