söndag 10 november 2013

Slutresultat DM Stockholm 2013

Med träningsboxen,feeder och bolospö och så lite grejer som möjligt trodde jag att man kunde komma undan med att sitta och dricka te och invänta slutsignalen. Vad fel jag skulle ha och hur mycket jag glömde att ta med mig (Tack Phil för lånet av krokbeten, sax och tafslina) , så det blev en klassisk "Anssi-Walk".
Feedern skulle producera men försent in på tävlingen så mitt bolospö fick jobba hårt och det hela förstördes av frusna fötter och en form av pissnödighet jag inte haft sen barnsben. Det skulle krävas att jag slog hela startfältet för att ta mig vidare till SM, men Tom knep segern rättvist och visade att som tidigare deltävlingar hur överjävlig han är...på att fiska.

Tom´s sliderspön blev årets höstbild (kan tänka mig ha den här bilden som tapet).

Det var ingen stress och en vinnare kunde njuta av stunden.

Phil flötes kungen och prylmarknaden var redo.
 Det var endast två lag som slogs om den hedersvärda Distrikts Mästar titeln och det stod mellan Jakobsbergs FK (Roffe & Berndt) och Match Anglers United (Jimmy & Phil). Det skulle vara hyfsat jämnt och skulle det behövas en "baggin machine" i form av Uppsalabon Jimmy för att sätta press på Jakobsbergs finnest ? Jorå,han gjorde bra ifrån sig som vanligt även om han var på ny postnummer adress.

Berndt hade seriens andra högsta total vikt.

Han påminner om någon som är gift med Vickan...

Tom är min nya idol, jag ser framemot att följa honom under 2014 !

Roffe har jämrat sig igenom dom flesta tävlingar, med ett bra resultat.

Phil höll sig kall en kallare dag.

Berndt vinnare i begränsade klassen.

2:a plats till Roffe.

Men "the winner takes it all", grattis Tom !
 Tack för mig som tävlingsansvarig eller vad man nu haft för eminent titel under dom år jag skrattat,släpat,peggat och vägt in. Det har varit ett nöje och jag kommer givetvis vara med i framtiden.
Det är med stor sorg jag ser hur vi "krymper" och ännu större avsaknad när jag detta sista DM vägde in Phil Ackerley´s fångst som ska lämna oss för arbete och fiske i sitt hemland England. You´ll be missed !!!

Hade fälgskyddet räknats, så hade jag tagit mig till SM :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar