onsdag 14 maj 2014

Lag-SM 2014-Tranås Svartån

Efter nästan fyra timmar i trafiken (en fjärdedel av tiden gick i Stockholm) staplade jag mig ur bilen och fick se sjön som ska höja mitt pb på gös någon dag, Ralången...
Segt taktiksnack innan man slocknade i något som påminde om en välutvecklad arbetsbod.
På vägen ner funderade jag om inte vem som helst skulle kunna knipa en etta, kanske skulle en oväntad klubb plocka titeln detta år...näe glöm det. Efter att lusläst resultat listan från 43 manna träffen som gick här någon helg innan SM skulle mitt sunda förnuft säga att det skulle nog bli ett gäng nollor bland lagen.
Så taktiken borde ha varit två platser med jokers buffé, en med mäsk en med leem.
Första dagen var det lite Stockholm över det hela. Alla sprang omkring lagom hysteriska och fixade med diverse sysslor och man kunde känna nervositeten bland arrangörer och tävlande.
Vad kul att man lagt ner lite tid på att röja upp nya sträckor och vad kul att det skulle göras mer, om man nu vill gå vidare med denna "arena". Vem vet kanske det kommer att bli ett vatten som sakta byggs upp, eller växer igen...
Ett stort grattis till Splash som knep hem titeln och Stockholm´s bästa-Constellation som alltid går att räkna med, även trots att dom tappa skon på mål linjen. Tack för ett bra arr och vacker omgivning.


Ralången ett vatten för Svenskt rekord ?

Huset som lutade åt rätt håll.

Grönsaks försäljning vid Årsta partihallar....nej beten var det visst.

Lägg märke till hur Rolf blir lyrisk när han ser Guld-Vispen.

Lite karp och rudor här så...

Maten var dyr,men pressade upp priset på fisken...

Solen kom och fisken drog...

Lera i alla dess former.

Observera plyfan jag snodde med från jobbet.

Tom Tom rockar fram bästa lotten.

Dag två regn i lagom mängd.

Vid den bron hade man velat sitta.

Leem och jokers.

Avslutningsvis, den här bilden är som fiske. Man kan aldrig sia om vad som kommer hända, men om man stabilt vandrar vägen fram når man målet... TikkanenInga kommentarer:

Skicka en kommentar