torsdag 30 oktober 2014

Nordic Baggin 2014

Åkte tidig lördag morgon i sommartofflor och funderade med spänning hur skulle fisket bli. Skulle det bli åka av eller skulle man behöva fundera fram taktik. Lördagen skulle jag få fiska brevid Tom Östlund och det blev en lärdom som jag tar med mig hem.Vi trodde att jag skulle komma tvåa efter Tom som fiskade stabilt trots sen start, men min fisk snittade mindre storlek och jag halkade ner till en tredje plats med mina 7,7 kg. Andra dagen hamnade jag på "fish-in-the-margin" peggen som jag kallar den. Det är högs upp precis där ån smalnar av och man når precis till andra sidan med 11 meters spö. Nackdelen är att om man har dåligt tålamod börjar frysa och är hungrig när det är långt mellan nappen, så finns en risk att man packar ihop. Innan jag gjorde det bommade jag en fett brax och fick upp en mindre och någon mört. Tack Söderhamn !

Vinnare kommer vinnare går...

Junioren Albin var så snabbfotad att jag fick nöja mig med en "svish" bild.

En blivande legend Markus Enström vann hem pokalen på lördagen.

Tom tog 1:an från Sektion B

Dag två lottning skulle fisken vara inne ?

Det ser så enkelt ut...

Rolf frågade flera gånger vad ska man göra, fika svarade jag.

Bröderna Strengselrud från Norge tacklar upp för lakfiske.
Winner peg från tidigare år.
Tack Folke Andersson ooch lycka till med mormyskafisket.

Champion Larsson bjöd på fin dricka.

                                                            Resultat Nordic Baggin 2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar