onsdag 1 juli 2015

Resultat deltävling. 2 - River Serien Fyrisån

Det skulle vara blomster som stod i sin fulla prakt längs stränderna,den butres muttrande om att det inte fanns någon fisk som fick min morgon att sakta påbörja när jag peggade längs stränderna. Visst fanns det fisk frågan var bara hur skulle den fångas. Jag uttryckte mig vid lottningen att visst skulle vi fånga fisk, men jag var orolig över "vem" och hur många av oss. Tidigare träning längre ner på sträckan vars teknik påminde om barndomens "turkmete" hade gett mig ett tips hur jag själv skulle pröva att fiska och tur var det för alla beten var så gott som döda när det var dags. Två fiskar,båda kring 2 kilos strecket kom upp för min egen del och teorin om "turkmete" hade visat sig som fungerande.


Peggen var känd från förr...


Jag hade vunnit med bla.med en fisk som vägde 2,8 kg

Lustigt nog såg Esa super taggad ut.


Gert däremot verkade bekymrad...enda tills solbadarna intog bryggan.

In vägning från A1 och Lars satte press på fältet med 4 fisk över 6 kg.

Sen var det blandade känslor bland producenterna och skådespelarna, trots.

Om man zoomar bilden och kollar mäsket...

Markku hade premiär suttit i skuggan och roat sig på den nya peggen.

Rolf såg het ut som vanligt.

Imponerande att se dom små löjor som vissa envist sitter och drar upp.

Esa som såg taggad ut, hur skulle det gå?

...han knep totalen dagens högsta och åkte hem med vinnartröjan.
Tack till Pierre för sammanställningen...ser jämt ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar