söndag 23 juli 2017

Klubblags VM Saint-Quentin 2017 del.1

Att påbörja en resa mot ett mästerskap kräver sin inställning. Att först sitta i en bil 6 timmar,sova ytterligare 6 timmar och fortsätta ytterliggare en halv dag sätter sina spår.

När vi anlände i en annars ganska gråtrist stad, skulle bilar innanför en självöppnande grind som tar sin tid. Utanför är en huvudled fullt trafikerad, som inget annat vill än komma fram.

(Inte att glömma innan resan bärgade man även första plats på hemmaplan.)

Hur oinbjudande situationen än verkar så lyckas alltid Constellation Stockholm tända ljuset i mörkret.
Humor måste man ha och språksvårigheter löser man med ett leende och vilja.

Kommunikationen ligger i centrum medans gamla historier från forna resor blandas med spellistor via bluetoothen ut i högtalare.

Nyfikenheten kring mat och dryck gör att man får prova på allt från traktens dryck till matglada brunch varianter.

Imorgon lottar vi in oss på träningssträckan efter att öl,elastics och flöten har cirkulerat och provsmakats.

Vattnet ger ett jämt intryck och allt har inte riktigt ramlat på plats,detta hindrar dock ändå inte det faktum att en av dom jämnaste lagen i svensk historia ska påbörja sin tredje etapp. Målet är att fiska fram dom detaljer som krävs inför tävlingshelgen,då en bra lottning kan ge detta fantastiska gäng en möjlighet att komma högre upp på ranking listan.

Något dom absolut förtjänat genom tiderna.

Go Constellation Stockholm 2017 Saint-Quentin, France.

Vi kom fram till boendet centralt i stan.

Rubicon med smak av körsbär blev en överraskning.

En tartar på torsk som förätt gav smak av stadens cousin.

Kir kanske skulle bli ersättare avsaknaden av lambrusco.

Framtidens metestol till kommande feederpass.

Vissa gillar veteranbilar jag tänder på VVS.

Utanför butiken.

Trodde vi hittat prisvärt röka.

På något stort varuhus fanns det mesta man behöver oxå.

En titt på Polis sträckan.

Det ska vara kärlek.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar