lördag 26 augusti 2017

Resultat River Serien deltävling.4

Aldrig har jag varit så besviken på min egen insats. Egentligen vill jag inte ens berätta varför jag inte hängde på feedern hela tävlingen. Trösten låg nog i att så många andra lyckades så bra och att Magdalena som satt vänster om mig oxå tyckte att det var svinkallt i skuggan.

Förmodligen var det låga temperaturer som gjorde att det blev lite lurigt fiske. Att ett träd låg på bottnen 11 meter ut var ju en sak,men som sagt kylan slog knock på mig totalt. Obegripligt eftersom det var sol och blå himmel.

Pierre kämpade på.

Fru Widerberg visade hur man gjorde.

Esa har varit så stabil att han förjänar sin topp placering.

Ska Jimmy komma igen?

Kindlundh visar att han kommer bli ett framtida löfte.

Herr Widerberg tog totalen och visade hur en kant ska hanteras.
Nästa deltävling.5 görs upp vid Pumphuset lördagen den 9 september. Vi ses som vanligt vi kl.8 tiden.

Ps! Glömt inte overallen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar