onsdag 7 oktober 2020

Höstbagging och Gulf mackenÄntligen lite fiske i Söderhamn tänkte han som skulle räddas av Gulf macken.


Vädret hade bestämt sig för att vara mulet och det stämde in såpass,att man hade förlorat pengarna om man spelat på solskens oddsen.

Det började lite försiktigt och när 5 kg låg i nätet var det dags att lägga av. Dag 1 började inte på något sätt som man ville, men säkerhet före nedskitade kalsonger.

Någon ytterliggare timme senare fick kroppen en mosbricka som gjorde resten av kvällen mer levande.


 

Med regn i luften packae man vedmodigt upp grejerna dag 2, inget skulle stoppa mig.

Alla var förväntningsfull efter sträckans rekord vikter dagen innan. Vinnar vikten 47 kilo hade kommit upp och då kan fiske vara roligt även i regn.

Det började lite trevande och det fanns stor fisk i ån. Dock fanns där även den lilla motsatsen löjan. Detta gjorde att mäskandet skulle ske lite annorlunda för att slippa få platsen "kokande".

Lurigt att tro att det faktiskt var 12 kilo i nätet,när det var straxt över 9. Nåja en sektions 3 gav inga priser, men förhoppning om att man kan göra rätt och få åka hem i rena kalsonger.

 Ett stort grattis till Tom Östlund som knep andra dagen med straxt över 23 kg. Samt hatten av för Vestlis Fiske som ställde upp som "huvud sponsor", för att inte glömma Mattias Larsson. Arrangören som får 500 personer att se en live lottning (är det metets Loket vi ser stiga ur askan?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar