fredag 26 juli 2013

Glad Sommar

Ibland förvånas man över hur gemenskap kan förändra och skapa fördelar för andra. Tidigare fiske resor kring sjöarna i Stockholm har ju visat sig katastrofalt dåligt underhållna kring stränderna och nu när solbadarna dominerar förbättras inte läget för den som vill fiska. Häromdagen var det en ren slump att jag tog ner bilen bakom villorna vid Sicklasjön. Jag letade efter min stulna roddbåt, och fann denna typexemplariska strandremsa. Till min förvåning visade det sig att det var ett verk av gemenskap och inte av en kommun eller förbund. Givetvis vart det provfiske och jag lovar att jag kommer igen.


Tre fiskeplatser vid denna oas som borde namnges.

Jag satt som en konung och tittade på flötet och bävrarna.
Ett stort tack till Nysätra Villaförening, ni är en förebild till ett behövligt "fiskevård".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar